Jesper Juul
  • Bibliography
  • Books
  • Sweden
  • Här är jag! Vem är du? – om närvaro, respekt och gränser mellan vuxna och barn

Här är jag! Vem är du? – om närvaro, respekt och gränser mellan vuxna och barn

Här är jag! Vem är du? – om närvaro, respekt och gränser mellan vuxna och barn
4.5/5 rating (2 votes)

Stockholm 1999

Hur sätter man gränser för sina barn? För visst måste man sätta gränser? Nej faktiskt inte, menar Jesper Juul, den framgångsrike danske familjeterapeuten med böcker som Ditt kompetenta barn och Livet i familjen bakom sig. Genom att lyhört respektera barnets personliga gränser och samtidigt visa var de egna går, skapar man ett jämlikt samspel där alla blir delaktiga och ingen blir kränkt.

Att vi lär oss att lyssna till barnen och respektera dem är livsviktigt. Ett kränkt barn slutar inte älska sina föräldrar. Det slutar älska sig självt.

Här är jag! Vem är du? kom ut första gången 1998. Det är en tankeväckande och viktig bok om relationer fyllda av medkänsla och ödmjukhet. Ett intressant inlägg i debatten idag när curlingdiskussionen florerar!
Om Här är jag! Var är du?

”En klok, mänsklig och varm liten bok!” Folkbladet Norrköping ”Med Jesper Juuls bok blir det lite lättare att vara förälder.” Trelleborgs Allehanda ”Äntligen en bok om uppfostran utan ivriga pekfingrar. Perfekt att ha i fickan som läsning till och från jobbet!” Dunderpappa

Specifications

Share this product

Leave a comment

You are commenting as guest.

Copyright © Jesper Juul